Farsbrød med chilipeber

Sværhedsgrad: Nem

Tilberedningstid: ca. 1 time

Ingredienser:

500 g hakket kalv og flæsk
1 stort hakket løg
2 stk hakket stærk rød chili
1 æg
1 dl letmælk
4 spsk rasp eller 1 dl hvedemel
2 tsk salt
3 tsk peber
BBQ-sauce

 


 

Tilsæt alle ingredienser i en skål, og ælt farsen indtil den får en god og fast konsistens. Form farsen som et brød og kom den i et ildfast fad. Smør et tykt lag BBQ-sauce over det færdigformede farsbrød og bag den i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 45-55 min eller indtil kødsaften er klar. Lad den efterfølgende hvile ca. 5 min inden servering.

Hints: Ønsker du at gør farsbrødet stærkere kan du tilføje alle kernerne, og hvis du er rigtig modig kan du prøve at erstatte den røde stærke chili med 2 stk habañero-chilier.

Tilbage til forsiden – farsbrød

Skal du i øvrigt have et rigtig godt flyttetilbud når du søger flyttefirma København, så opret din opgave, få 4 tilbud og spar 75%.