Farsbrød med porrer

Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser:Tilberedningstid: Ca. 1 time

500 g hakket kalv og flæsk
1 løg
1 porre
4 spsk rasp eller 1 dl hvedemel
1 spsk olivenolie
2 tsk salt
1 tsk peber

 

 



Start med at skyl porren og skær enderne af, så der kun er den faste del tilbage. Skær dem over på langs og derefter ud så der bliver dannet halvmåner. Kom det over i en skål sammen med resten af ingredienserne og ælt farsen indtil den har fået en nogenlunde fast konsistens. Form herefter farsen som et brød og kom den i et ildfast fad. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 – 55 min. eller indtil kødsaften er klar. Lad det færdige farsbrød hvile en 5 min. inden servering.

 

Tilbage til forsiden – farsbrød 

 

Hos flyttefirma København kan du i øvrigt spare op til 75% på din næste flytning.