Farsbrød med skinkeplader

Sværhedsgrad: middel

Tilberedningstid: ca. 2 timer

Ingredienser:

850 g hakket kalv og flæsk
2 løg
100 g revet knoldselleri
150 g revet gulerod
1 finthakket løg
3 fed hvidløg, presset
150 g skinke/hamburgerryg
2 tsk salt
2 tsk peber
1 spsk paprika
1 spsk tørret oregano
evt frisk chili eller 1 tsk tørret knust chili

 



Bland alle ingredienserne til farsen har en nogenlunde jævn konsistens, og lad den herefter hvile ca. 30 min i køleskabet .

Del farsen i fire lige store portioner og lav farsbrødet lagdelt med skinkeskiver mellem hvert lag fars. Der er nok til 4 skiver skinke/hamburgerryg pr. lag

Smør farsbrødets overside med ketchup eller chilisauce, og kom den i en forvarmet ovn 45-60 min ved 200 grader.

Lad det færdige farsbrød hvile ca. 10 min inden den serveres.

 

Tilbage til forsiden – farsbrød