Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater

Sværhedsgrad: Nem

Tilberedningstid: ca 1 time

Ingredienser:

500 g hakket kalkunkød
200 g græsk fetaost
1 glas soltørrede tomater
et lille bundt friskhakket bredbladet persille
2 fed pressede hvidløg
2 æg
½ dl mælk
4 spsk rasp eller 1 dl hvedemel
2 tsk salt
2 tsk peber

 


 

Skær de soltørrede tomater samt fetaosten i små tern og kom herefter alle ingredienser i en skål. Ælt igennem indtil farsen har fået en fast konsistens. Form den herefter som et brød og kom den i et ildfast fad. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca 45-55 min eller indtil kødsaften er klar. Lad den færdige farsbrød hvile i ca. 5 min inden den serveres.

Hint: Fordi kalkunkød er meget mager giver det en rigtig herlig konsistens når man tilsætter fetaosten. Brug derfor hellere lidt for meget end lidt for lidt fetaost når du skal lave farsbrødet.

Tilbage til forsiden – farsbrød

 

Har du desuden brug for et rigtig godt tilbud fra flyttefirma København, så følg linket eller gå ind på fragtopgaver.dk og udbyd din opgave. Du kan spare helt op til 75%!