Græsk farsbrød med rosmarin & hvidløg

Sværhedsgrad: Nem

Tilberedningstid: ca. 2 timer

Ingredienser:

500 g hakket oksekød
ca. 200 g chorizopølse
10-12 fed hvidløg
1 spsk friskhakket rosmarin
2 æg
4 spsk rasp eller 1 dl hvedemel
2 spsk olivenolie
2 tsk salt
2 tsk peber
 

 


 

Kom hvidløgfedene på et ark bagepapir og hæld olivenolie over. Bag dem i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 30 min indtil de er saftige og bløde. Tag bradepanden ud og lad dem herefter køle af. Skru denæst ovnen ned på 200 grader.

Skær chorizopølsen ud i små tern og og kom dem ned i en skål sammen med de øvrige ingredienser – inklusive de afkølede hvidløgsfede. Ælt farsen i små 5 min så den får en fast konsistens. Form den herefter som et franskbrød og kom den i et ildfast fad. Farsbrødet bages i ovnen ved 200 grader i ca. 45-55 min eller indtil kødsaften er klar. Lad den færdige farsbrød hvile ca 5 min inden servering.

Tilbage til forsiden – farsbrød

 

Står du overfor en flytning med flyttefirma København og har behov for 4 gode tilbud med besparelser helt op til 75%, så besøg Fragtopgaver.dk.