Klassisk farsbrød med oksekød

Sværhedsgrad: Nem

Tilberedningstid: ca. 1 time

Ingredienser

500 g hakket oksekød
1 løg
4 spsk rasp eller 1 dl hvedemel
1 dl letmælk
1 æg
2 tsk salt
1 tsk peber

 



Pil og hak løget groft. Kom herefter alle ingredienser i en skål og ælt det sammen i små 5 minutter. Form farsen som et franskbrød og kom det i et fad. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45-55 min eller indtil kødsaften er helt klar. Lad herefter det færdige farsbrød hvile i fem minutter inden den skæres i skiver.

Hint: Prøv at fordel et jævnt lag ketchup henover den færdige ret – dette giver det et ekstra pift.

 

Tilbage til forsiden – farsbrød

 

Prøv i øvrigt at kigge forbi fragtopgaver.dk hvis du står og skal have et godt tilbud på din næste flytning. Bor i København og omegn kan du også følge det direkte link flyttefirma København og lægge din flytteopgave i udbud. Du kan spare helt op til 75%.