Klassisk farsbrød med svinekød
Sværhedsgrad: Nem
Tilberedningstid: ca. 1 time
Ingredienser
500 g hakket svinekød 1 løg 4 spsk rasp eller 1 dl hvedemel 1 dl letmælk 1 æg 2 tsk salt 1 tsk peber
Pil og hak løget groft. Kom herefter alle ingredienser i en skål og ælt det sammen i små 5 minutter. Form farsen som et franskbrød og kom det i et fad. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45-55 min eller indtil kødsaften er helt klar. Lad herefter farsen hvile i fem minutter inden den skæres i skiver.
Hint: Prøv at fordel et jævnt lag ketchup henover den færdige ret – dette giver det et ekstra pift.
Tilbage til forsiden – farsbrød
Har du i øvrigt brug for et godt flyttetilbud fra fx flyttefirma København, flyttefirma Århus eller andre danske byer, så klik ind og opret din flytteopgave. Du får 4 tilbud og kan spare helt op til 75%.